Regionaal Training Centrum

Waterpolo Hollandse Delta

Het RTC Hollandse Delta (RTC-HD) bestaat sinds april 2013, is één van de KNZB regionale talentcentra waterpolo in Nederland en maakt deel uit van het Dordt Sport Talentcentrum.

Al ruim 10 jaar verzorgt een team van trainers, begeleiders en het management i.s.m. de Gemeente Dordrecht, KNZB en NOC-NSF/Team NL de opleiding van (top)talenten in het waterpolo voor onze nationale (jeugd)teams.

Samen met het bestuur en alle betrokkenen bieden wij enthousiaste sporters de benodigde trainings- en opleidingsfaciliteiten om uiteindelijk op internationaal niveau deel te kunnen gaan nemen aan de wedstrijdprogramma’s van (Jong) Oranje. De selectie is gebaseerd op de KNZB opleidingsjeugdvisie waarmee de beste sporters in hun leeftijdsgroep worden voorbereid op de internationale evenementen van Jong Oranje.

Het RTC-HD onderschrijft deze visie en ziet jaarlijks meer dan gemiddeld een aantal sporters deel uitmaken van de jeugdselecties.

Wij bieden drie verschillende trainingsprogramma’s aan voor talentontwikkeling in het waterpolo (het RTC Instroom-, het RTC Talent- en het RTC Topprogramma).

Ben je geïnteresseerd in een van onze programma’s surf dan verder op de website.

Het bestuur RTC HD

Wilt u meer informatie over de RTC Clinics
Wilt u meer informatie over het talentprogramma
RTC talentoverleg
Wilt u meer informatie over het topprogramma
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze programma’s